Havep

BOUW

De bouw staat nooit stil en dat geldt ook voor de werknemers. Vooral in deze sector waar de werkzaamheden sterk verschillen, is het belangrijk dat persoonlijke bescherming op individueel niveau wordt ingeschat. Bescherming van het hoofd, de ogen, oren, handen en voeten is essentieel, maar vergeet ook de zichtbaarheid (reflecterende delen) en thermische isolatie (bij slecht weer) niet. Voor de volgende disciplines en beroepen vormt HAVEP een totaaloplossing met catalogus- en maatwerkkleding:
 • Aannemers
 • Bouwbedrijven
 • Bouwvakkers
 • Metselaars
 • Timmermannen
 • Dakdekkers
 • Installatiebedrijven
 • Elektroinstallateurs
 • Loodgieters
 • Burgerlijke en utiliteitsbouw
 • Grond-, weg- en waterbouw
 • Spoorwegen

WEG- & WATERBOUW

Het is hard werken in de weg- & waterbouw. Als werkgever is de veiligheid en gezondheid van je medewerkers uiterst belangrijk. Maar hoe weet je precies wat jouw mensen nodig hebben? De gespecialiseerde AVAG-adviseurs van HAVEP helpen je graag vooruit. Zij denken mee over zaken als een goede zichtbaarheid en werken onder uiteenlopende weersomstandigheden. Laat je goed adviseren over de verschillende mogelijkheden en ga voor werkkleding waarin op een doordachte manier, hard gewerkt kan worden.

TRANSPORT & LOGISTIEK

In de transport en logistiek is het ontzettend belangrijk dat de werkkleding die je draagt extreem comfortabel aanvoelt. Want je beweegt wat af op een dag! Door het brede takenpakket heb je multifunctionele kleding nodig die je in uiteenlopende situaties helpt om je werk zo goed mogelijk te doen. Jouw werkdag staat of valt met flexibiliteit en dat snappen wij. HAVEP biedt zowel maatwerk als vaste oplossingen voor persoonlijke bescherming in onder meer de goederen- en vloeistoffenvervoer, veetransport, warehousing en op- en overslag.

PETROCHEMIE

De (petro)chemische sector is één en al uitdaging. Je werkt met de meest gevaarlijke stoffen en processen en moet je iedere dag wapenen tegen allerlei risico’s. Draag daarom robuuste kleding met de juiste normen die jou veilig en sterk de dag door helpen.

MILIEU & RECYCLING

Als er één ding belangrijk is in deze sector dan is het wel een goede zichtbaarheid. Vooral voor werknemers in de afvalverwerking. Zie jij nu alleen een vormloze, felgekleurde jas voor je? Ontdek dan hoe het anders kan! Natuurlijk komt het bij werkkleding voor de milieu- en recyclingsector vaak aan op fluorescerend geel of oranje, maar vergeet niet wat een goede pasvorm en de manier waarop reflecterende delen geplaatst zijn, kunnen doen. HAVEP heeft een speciale collectie hoge zichtbaarheidskleding waar je in gezien wordt en in gezien wílt worden.

METAAL- & MACHINEINDUSTRIE

De metaal- en machine-industrie is een dynamische branche vol nieuwe (en jongere) werknemers die nog niet de ervaring hebben van vaste werknemers. Onder hen komen tot acht keer zoveel ongevallen voor als bij meer ervaren collega’s. Een nauwkeurige risico-inschatting én een bijpassende werkoutfit is daarom onmisbaar. Laat je adviseren door onze specialisten en je kunt veilig aan het werk.

LAND- & TUINBOUW

Zij weten van aanpakken: werknemers in de land- en tuinbouw. In weer en wind, bij regen en zonneschijn staan ze paraat. De wekker gaat vroeg dus efficiëntie, ook qua kleding, is een absolute pré. Niet gek dat de overall geliefd is binnen deze sector, maar ook een goede bodywarmer en soepele softshell jack is onmisbaar. Daarnaast krijgen werknemers in deze sector ook te maken met gevaarlijke situaties waarvoor genormeerde kleding vereist is. Om voldoende zichtbaar te zijn bijvoorbeeld.

INSTALLATIE & MAINTENANCE

Iedere industriële omgeving vergt onderhoud. Denk aan elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, transportinstallaties en infrastructurele voorzieningen. Het onderhouden hiervan is essentieel om een werkplek veilig en betrouwbaar te houden. Nog meer dan andere werknemers staan onderhoudsmedewerkers dan ook bloot aan allerlei gevaren. Zij dragen een grote verantwoordelijkheid en daar hoort natuurlijk een passende set werkkleding bij. Met nauwkeurig op de werksituatie afgestemde, genormeerde veiligheidskleding kun je verantwoord aan het werk en worden persoonlijke risico’s tot een minimum beperkt.

INDUSTRIE

Veiligheid speelt een belangrijke rol voor organisaties en bedrijven in de industriële sector. Doordat er intensief gewerkt wordt met zware materialen en machines heeft de persoonlijke bescherming van werknemers de hoogste prioriteit. Voor hen is er de zekerheid van genormeerde veiligheidskleding. Met deze kleding zijn je medewerkers beschermd tegen veelvoorkomende gevaren op de werkvloer, zoals het ontstaan van vonken die tot explosies leiden, vloeibare chemicaliën en lasspatten.

HORECA & CATERING

In geen enkele andere sector is de combinatie van representativiteit en functionaliteit zo belangrijk als in de horeca en catering. Als medewerker ben je het visitekaartje van het bedrijf. Stijlvolle en mooi passende bedrijfskleding is dus een gouden greep voor organisaties met ambitie. Onderstreep je personality en geef je eigen draai aan de kleding van HAVEP.